Orginalna- provjerena -pouzdana asflatna kontinuirana prijelazna naprava THORMAJOINT ™     

Thormajoint  ™ Ennis-Flint/ Prismo  -bitumenska prijelazna naprava razvijena je da omogući pouzdanu, otpornu , vodonepropusnu, tihu  te neprimjetnu prijelaznu napravu .

Prijelazna naprava Thormajoint  ™  pogodna je za sve atmosferske uvijete , od -30 C do + 60 C obzirom da se koristi 5 različitih receptura koje odgovaraju svim klimatskim uvjetima.

Prismo Thormajoint  ™ prijelazna naprava razvijena je krajem 70-tih godina prošlog stoljeća , te je od tada primjenjena u 60 zemalja , sa ukupnimo referencama preko 1 milijun dužnih metara.

Prismo Thormajoint  ™ odobrena je u mnogo zemalja te također posjeduje odobrenje kod investitora u Ujedinjenom Kraljestvu te Njemačkoj .

Tvrtka SYNTEKS d.o.o.  posjeduje su specifičnu opremu za samostalno izvođenje ovog tipa naprava te je odobrena i licencirana za izvođenje Thormajoint  ™ prijelaznih naprava.

U vlasništvu tvrtke su dva kompletna seta koja uključuje : kamion sa utovarnom rampom, stroj za topljenje bitumena , kompresor, agregat ,uređaji za pripremu kamenog materijala…

Osnovne karakteristike :

  • Životni vijek kao i okolna kolnička konstrukcije
  • Nema buke uslijed prometa
  • Komfor prilikom prijelaza
  • Bez održavanja
  • Horizontalni pomak : ukupno 50 mm ( +/- 25 mm )

Vertikalni pomak : 3 mm